www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[04/24]Bez informácie
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
1_sacharidy.docx
2_bielkoviny.docx
3_lipidy.docx
4_vitamíny.docx
5_Voda a min.látky.docx
[10/23]Bez informácie
protokol chemia 1.pdf
protokol chemia 2.pdf
protokol chemia 3.pdf
protokol chemia 4.pdf
protokol chemia 2.pdf
protokol chemia 3.pdf
protokol chemia 4.pdf
Okruh_otazok_z_chemie_potravin.pdf Okruhy otázok
[02/23]Bez informácie
CHÉMIA 1.docx
201CD294-7069-4B66-86BC-CEB8248BD040.png Záverečná skúška 2022
C69E5918-5A94-4F1B-B0EB-A91766735BB6.jpeg Záverečná skúška 2022
C69E5918-5A94-4F1B-B0EB-A91766735BB6.jpeg Záverečná skúška 2022
[12/22]skriptá k predmetu
Skritá - Vollmannova_Chemia_potravin.pdf
[02/22]Vypracované protokoly, 2021 (online výučba)
Protokol 3 Sacharidy.docx
Návod Labák.pdf
OPRAVA Linda Janů - Chromatografia.docx
Návod Labák.pdf
OPRAVA Linda Janů - Chromatografia.docx
[02/22]Prezentácie z prednášok, 2021 (online výučba)
LIPIDY - CHP.pdf
8. vitamíny.ppt
Prírodné farbivá (2).ppt
Sacharidy_CHP.pptx
Vitamíny - zdroje a spracovanie.ppt
8. vitamíny.ppt
Prírodné farbivá (2).ppt
Sacharidy_CHP.pptx
Vitamíny - zdroje a spracovanie.ppt
[02/22]Seminárka, Vitamín C, 2021
Vitamín C Chémia potravín Linda Janů.pptx
[12/20]Bez informácie
skuska -čiastkové -chemia.docx Všetky otázky čo boli aj na čiastkových aj ja skúške
Sacharidy labč.3.docx Protokol Sacharidy -vyučovanie online
Bielkoviny-protokol.docx Protokol Bielkoviny -vyučovanie online
Sacharidy labč.3.docx Protokol Sacharidy -vyučovanie online
Bielkoviny-protokol.docx Protokol Bielkoviny -vyučovanie online
1.ČP.docx 1.čiastková - chémia potravín 2020 online
2.ČP.docx 2.čiastková - chémia potravín 2020 online
3.ČP.docx 3.čiastková - chémia potravín 2020 online
2.ČP.docx 2.čiastková - chémia potravín 2020 online
3.ČP.docx 3.čiastková - chémia potravín 2020 online
[02/20]Bez informácie
1. ČP 2019.docx čiastková 2019
[02/20]Vypracované otázky na skúšku, dúfam pomôžu. Je to bez vody, vit, ML a prir. farbív. ale to už si pohľadáte. Veľa šťastia
CHEMIA - Vyprac. okruhy (opravené).docx vypracovane otazky na skusku
AMK-PEPTIDY-BLK (1).doc vypracovane otazky na skusku - Bielkoviny
AMK-PEPTIDY-BLK (1).doc vypracovane otazky na skusku - Bielkoviny
[12/19]Bez informácie
Chémia potravín - prednášky.docx všetky prednášky z chémie
:) ciastkovaaa 2.
75649374_422058632061754_1568530474635100160_n.jpg
[02/18]Bez informácie
aditivne latky_aroma_trvanlivost.doc poznámky z chémie potravín
aminokyseliny_peptidy.doc poznámky z chémie potravín
antioxidanty.doc poznámky z chémie potravín
bielkoviny_prerobene.doc poznámky z chémie potravín
kontaminanty.doc poznámky z chémie potravín
lipidy.doc poznámky z chémie potravín
sacharidy.doc poznámky z chémie potravín
vitaminy.doc poznámky z chémie potravín
Voda_mineralne_latky.doc poznámky z chémie potravín
aminokyseliny_peptidy.doc poznámky z chémie potravín
antioxidanty.doc poznámky z chémie potravín
bielkoviny_prerobene.doc poznámky z chémie potravín
kontaminanty.doc poznámky z chémie potravín
lipidy.doc poznámky z chémie potravín
sacharidy.doc poznámky z chémie potravín
vitaminy.doc poznámky z chémie potravín
Voda_mineralne_latky.doc poznámky z chémie potravín
kniha chemia potravin encyklopedicka prirucka skripta pomocka encyklopedia chemi, ...
Enc▒▒lope▒ic▒▒ priruc▒▒ che▒ie po▒r▒▒in - ▒usilo▒▒, B▒s▒ric▒▒
▒eľ▒i ▒obr▒ po▒oc▒▒ pre ucenie ▒ pochopenie po▒▒o▒ z pre▒▒e▒u che▒i▒ po▒r▒▒in.Po▒oze ▒▒ pri se▒in▒r▒▒ch.
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
▒eľ▒i ▒obr▒ po▒oc▒▒ pre ucenie ▒ pochopenie po▒▒o▒ z pre▒▒e▒u che▒i▒ po▒r▒▒in.Po▒oze ▒▒ pri se▒in▒r▒▒ch.
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
ENCYKLOPEDICKÁ PRÍRUČKA CHÉMIE POTRAVÍN - Janette Musilová, Judita bystrická, Alena Vollmannová.pdf
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2024 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24385, Materiálov: 16794 (38.15GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1670/2151] 29q, 344.4 ms, 386.7kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1670/2151] 29q, 344.4 ms, 386.7kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.