www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[04/24]Bez informácie

Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste

file 1_sacharidy.docxpozor
file 2_bielkoviny.docxpozor
file 3_lipidy.docxpozor
file 4_vitamíny.docxpozor
file 5_Voda a min.látky.docxpozor
[10/23]Bez informácie
file protokol chemia 1.pdfpozor
file protokol chemia 2.pdfpozor
file protokol chemia 3.pdfpozor
file protokol chemia 4.pdfpozor
file Okruh_otazok_z_chemie_potravin.pdfpozor infoOkruhy otázok
[02/23]Bez informácie
file CHÉMIA 1.docxpozor
file 201CD294-7069-4B66-86BC-CEB8248BD040.pngpozor infoZáverečná skúška 2022
file C69E5918-5A94-4F1B-B0EB-A91766735BB6.jpegpozor infoZáverečná skúška 2022
[12/22]skriptá k predmetu
file Skritá - Vollmannova_Chemia_potravin.pdfpozor
[02/22]Vypracované protokoly, 2021 (online výučba)
file Protokol 3 Sacharidy.docxpozor
file Návod Labák.pdfpozor
file OPRAVA Linda Janů - Chromatografia.docxpozor
[02/22]Prezentácie z prednášok, 2021 (online výučba)
file LIPIDY - CHP.pdfpozor
file 8. vitamíny.pptpozor
file Prírodné farbivá (2).pptpozor
file Sacharidy_CHP.pptxpozor
file Vitamíny - zdroje a spracovanie.pptpozor
[02/22]Seminárka, Vitamín C, 2021
file Vitamín C Chémia potravín Linda Janů.pptxpozor
[12/20]Bez informácie
file skuska -čiastkové -chemia.docxpozor infoVšetky otázky čo boli aj na čiastkových aj ja skúške
file Sacharidy labč.3.docxpozor infoProtokol Sacharidy -vyučovanie online
file Bielkoviny-protokol.docxpozor infoProtokol Bielkoviny -vyučovanie online
file 1.ČP.docxpozor info1.čiastková - chémia potravín 2020 online
file 2.ČP.docxpozor info2.čiastková - chémia potravín 2020 online
file 3.ČP.docxpozor info3.čiastková - chémia potravín 2020 online
[02/20]Bez informácie
file 1. ČP 2019.docxpozor infočiastková 2019
[02/20]Vypracované otázky na skúšku, dúfam pomôžu. Je to bez vody, vit, ML a prir. farbív. ale to už si pohľadáte. Veľa šťastia
file CHEMIA - Vyprac. okruhy (opravené).docxpozor infovypracovane otazky na skusku
file AMK-PEPTIDY-BLK (1).docpozor infovypracovane otazky na skusku - Bielkoviny
[12/19]Bez informácie
file Chémia potravín - prednášky.docxpozor infovšetky prednášky z chémie
:) ciastkovaaa 2.
file 75649374_422058632061754_1568530474635100160_n.jpgpozor
[02/18]Bez informácie
file aditivne latky_aroma_trvanlivost.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file aminokyseliny_peptidy.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file antioxidanty.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file bielkoviny_prerobene.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file kontaminanty.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file lipidy.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file sacharidy.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file vitaminy.docpozor infopoznámky z chémie potravín
file Voda_mineralne_latky.docpozor infopoznámky z chémie potravín
kniha chemia potravin encyklopedicka prirucka skripta pomocka encyklopedia chemi, ... Enc▒▒lope▒ic▒▒ priruc▒▒ che▒ie po▒r▒▒in - ▒usilo▒▒, B▒s▒ric▒▒

▒eľ▒i ▒obr▒ po▒oc▒▒ pre ucenie ▒ pochopenie po▒▒o▒ z pre▒▒e▒u che▒i▒ po▒r▒▒in.Po▒oze ▒▒ pri se▒in▒r▒▒ch.
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
file ENCYKLOPEDICKÁ PRÍRUČKA CHÉMIE POTRAVÍN - Janette Musilová, Judita bystrická, Alena Vollmannová.pdfpozor


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2024 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24385, Materiálov: 16794 (38.15GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1670/2151] 29q, 344.4 ms, 386.7kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.