www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica



[11/23]Bez informácie





[02/21]Bez informácie




[01/21]Poznámky cvičenia/prednášky














[04/20]Bez informácie







🎁 Balíček súborov so zľavou
[05/19]Bez informácie


































































[05/17]Bez informácie





[05/17]Bez informácie




[01/17]Bez informácie








[03/16]Bez informácie



[03/16]Bez informácie







[02/16]Bez informácie
























[06/15]Hygienapotravín (HP)
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....






vsetky prednasky vo worde, ...
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti



Vysvetlívky:
(XX




©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:25216, Materiálov: 17110 (38.9GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [4529/4820][3676/3585] 29q, 23.9 ms, 412kB
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [4529/4820][3676/3585] 29q, 23.9 ms, 412kB