www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[12/22]skriptá
Skriptá - tancinova_Mikrobiologia_potravin.pdf Skriptá k predmetu
[02/22]Cvičenia/prednášky, ktoré učitelia omylom zazdieľali a my ich teraz máme
1 Metody pocitania MO - bez obr.ppt
2 Kvasinky.ppt
4 pivo, vino, lieh.ppt
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
7 mliekarenske kultury, mliecne vyrobky.ppt
8 konzervy a polokonzervy.ppt
2 Kvasinky.ppt
4 pivo, vino, lieh.ppt
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
7 mliekarenske kultury, mliecne vyrobky.ppt
8 konzervy a polokonzervy.ppt
[02/22]Vypracovanie semestrálnej práce, 2021, Word a PowerPoint. Téma: Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus
Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus.docx
Mykotoxíny Aspergillus.pptx
Mykotoxíny Aspergillus.pptx
[02/22]Vypracovanie praktických úloh, 2021 (online vyučovanie)
Výpočet CPM a % podielu E. herbilcola, Janů.docx
Linda Janů - počítanie kvasiniek.docx
Linda Janů - počítanie kvasiniek.docx
Skuska, prednasky, cviko
subor-otázky-cvičenie-prednášky.docx
[06/20]Bez informácie
mikra otázky.docx otazky ku skuske
[12/19]Bez informácie
Mikrobiológia potravín - prednášky.docx
Mikobiológia potravín - cvičenia.docx
Mikobiológia potravín - cvičenia.docx
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2024 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24385, Materiálov: 16794 (38.15GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1677/2151] 16q, 47.3 ms, 367.5kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1677/2151] 16q, 47.3 ms, 367.5kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.