www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[12/22]skriptá
file Skriptá - tancinova_Mikrobiologia_potravin.pdfpozor infoSkriptá k predmetu
[02/22]Cvičenia/prednášky, ktoré učitelia omylom zazdieľali a my ich teraz máme smiley for :)
file 1 Metody pocitania MO - bez obr.pptpozor
file 2 Kvasinky.pptpozor
file 4 pivo, vino, lieh.pptpozor

Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste

file 7 mliekarenske kultury, mliecne vyrobky.pptpozor
file 8 konzervy a polokonzervy.pptpozor
[02/22]Vypracovanie semestrálnej práce, 2021, Word a PowerPoint. Téma: Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus
file Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus.docxpozor
file Mykotoxíny Aspergillus.pptxpozor
[02/22]Vypracovanie praktických úloh, 2021 (online vyučovanie)
file Výpočet CPM a % podielu E. herbilcola, Janů.docxpozor
file Linda Janů - počítanie kvasiniek.docxpozor
Skuska, prednasky, cviko
file subor-otázky-cvičenie-prednášky.docxpozor
[06/20]Bez informácie
file mikra otázky.docxpozor infootazky ku skuske
[12/19]Bez informácie
file Mikrobiológia potravín - prednášky.docxpozor
file Mikobiológia potravín - cvičenia.docxpozor


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2024 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24385, Materiálov: 16794 (38.15GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19159/10000][1677/2151] 16q, 47.3 ms, 367.5kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.